skip to content

Nieuws

Stap op de Rode Loper (Amsterdam, 28 januari 2019)

De Stap - Amsterdam

Op 28 januari was ik weer uitgenodigd voor het project: "Stap op de rode loper." Een gevarieerd programma waarbij VMBO’ers uit de bovenbouw worden uitgenodigd. Dit keer was het in Amsterdam. Meer dan 20 schrijvers vertellen over en lezen voor uit eigen werk. De leerlingen hebben van tevoren een prachtig digitaal boekwerk waarin fragmenten uit hun boeken te lezen zijn. Een geweldige manier om het lezen op een leuke manier meer onder de aandacht te brengen.

 (De foto is gemaakt door  Corien den Enting)

 


Boekpresentatie 2 Seconden, 18 november 2018

Vandaag thuis mijn "boekpresentatie" van 2 Seconden gehouden, met Jos en Marian van Kinderboekwinkel de Boekenberg, Valerie, Alysha en Niels als 1e lezers en veel vrienden en familie. Iedereen die er was, hartelijk dank voor de hartverwarmende belangstelling, het deed me goed! Kijk hier voor een impressie, als je wilt ;-)


Op 15 oktober komt mijn 10e boek uit: het heet "2 Seconden"

Ik ben erg blij om te kunnen melden dat er (eindelijk) weer een nieuw boek van me uitkomt, en nog wel mijn 10e! Op 15 oktober verschijnt 2 Seconden. Het gaat over een jongen (Thomas) die terwijl hij achter het stuur van een auto, toch even 2 seconden op zijn mobiel kijkt ... 


Lijfstraf helaas niet de winnaar van de Jonge Jury Prijs 2016 :-(

Tijdens de Dag van de Jonge Jury (20 april 2016) is de winnaar bekend gemaakt van de Prijs van de Jonge Jury 2016. Lijfstraf was een van 5 genomineerde boeken daarvoor, maar helaas ging de prijs aan mijn neus voorbij. Mel Wallis de Vries wa de gelukkige winnares: proficiat!
Maar iedereen bedankt voor het stemmen, het was een leuke dag en 
hier kun je een kleine foto-impressie vinden.


Lijfstraf genomineerd voor de Jonge Jury Prijs 2016!

Lijfstraf (mijn 1e boek bij Uitgeverij Holland) is genomineerd is voor de Prijs van de Jonge Jury 2016!
Tijdens de Dag van de Jonge Jury (woensdag 20 april 2016 in TivoliVredenburg in Utrecht) wordt bekend gemaakt welk van de 5 genomineerde boeken de Prijs van de Jonge Jury 2016 wint ... spannend!


1-5 uit 45 Volgende pagina >>