skip to content

Nieuws

Boekpresentatie 2 Seconden, 18 november 2018

Vandaag thuis mijn "boekpresentatie" van 2 Seconden gehouden, met Jos en Marian van Kinderboekwinkel de Boekenberg, Valerie, Alysha en Niels als 1e lezers en veel vrienden en familie. Iedereen die er was, hartelijk dank voor de hartverwarmende belangstelling, het deed me goed! Kijk hier voor een impressie, als je wilt ;-)


Op 15 oktober komt mijn 10e boek uit: het heet "2 Seconden"

Ik ben erg blij om te kunnen melden dat er (eindelijk) weer een nieuw boek van me uitkomt, en nog wel mijn 10e! Op 15 oktober verschijnt 2 Seconden. Het gaat over een jongen (Thomas) die terwijl hij achter het stuur van een auto, toch even 2 seconden op zijn mobiel kijkt ... 


Lijfstraf helaas niet de winnaar van de Jonge Jury Prijs 2016 :-(

Tijdens de Dag van de Jonge Jury (20 april 2016) is de winnaar bekend gemaakt van de Prijs van de Jonge Jury 2016. Lijfstraf was een van 5 genomineerde boeken daarvoor, maar helaas ging de prijs aan mijn neus voorbij. Mel Wallis de Vries wa de gelukkige winnares: proficiat!
Maar iedereen bedankt voor het stemmen, het was een leuke dag en 
hier kun je een kleine foto-impressie vinden.


Lijfstraf genomineerd voor de Jonge Jury Prijs 2016!

Lijfstraf (mijn 1e boek bij Uitgeverij Holland) is genomineerd is voor de Prijs van de Jonge Jury 2016!
Tijdens de Dag van de Jonge Jury (woensdag 20 april 2016 in TivoliVredenburg in Utrecht) wordt bekend gemaakt welk van de 5 genomineerde boeken de Prijs van de Jonge Jury 2016 wint ... spannend!


Boekpresentatie Lijfstraf, 10 april 2015, Boekenberg, Eindhoven

Op 10 april j.l. was in de Boekenberg in Eindhoven de presentatie van mijn 9e boek Lijfstraf, het 1e boek bij een nieuwe uitgever (Uitgeverij Holland). Onder mooi weer in de gezellige tuin van de Boekenberg en in gezelschap van een 40-tal leerlingen uit Eindhoven en omgeving mocht ik het officiele 1e exemplaar van de uitgever ontvangen: een mooi moment! En als vanouds werd het weer gezellige en goed georganiseerde bijeenkomst, waarvoor ik zowel de mensen van de Boekenberg als alle bezoekers en belangstellenden hartelijk wil bedanken.
En als je nog even terug wilt kijken kijken, dan kan je hier nog wat fotoos bekijken. Veel plezier!


1-5 uit 44 Volgende pagina >>