skip to content

Nieuws

Boekpresentatie Lijfstraf, 10 april 2015, Boekenberg, Eindhoven

Op 10 april j.l. was in de Boekenberg in Eindhoven de presentatie van mijn 9e boek Lijfstraf, het 1e boek bij een nieuwe uitgever (Uitgeverij Holland). Onder mooi weer in de gezellige tuin van de Boekenberg en in gezelschap van een 40-tal leerlingen uit Eindhoven en omgeving mocht ik het officiele 1e exemplaar van de uitgever ontvangen: een mooi moment! En als vanouds werd het weer gezellige en goed georganiseerde bijeenkomst, waarvoor ik zowel de mensen van de Boekenberg als alle bezoekers en belangstellenden hartelijk wil bedanken.
En als je nog even terug wilt kijken kijken, dan kan je hier nog wat fotoos bekijken. Veel plezier!


Boekpresentatie Lijfstraf, 10 april 2015, 16.00u, Boekenberg, EIndhoven

Op vrijdag 10 april zal om 16.00u mijn nieuwste boek Lijfstraf gepresenteerd worden bij de Boekenberg in Eindhoven (Kleine Berg 48, 5611 JV Eindhoven). Het is mijn 1e boek dat bij Uitgeverij Holland verschijnt, en daar ben ik heel blij mee.
Lijfstraf gaat over de worsteling van Bowie. Hij voelt dat hij misschien anders is dan de anderen, maar dat is toch geen reden om hem zo te vernederen? En Fleur, het knapste meisje van de klas, vindt juist hem leuk! Dan volgt er een cultureel uitstapje naar Amsterdam ... met gruwelijke gevolgen ...

Je bent van harte welkom op 10 april bij de Boekenberg. En als je komt, is het fijn als je dat even laat weten via een mailtje naar info@uitgeverijholland.nl of info@boekenberg.nl.


No Deal wint de Jonge Jury Prijs van 2014 'net' niet ;-)

Op 16 april vond in De Doelen in Rotterdam de uitreiking van Prijs van de Jonge Jury 2014 plaats in aanwezigheid van zo'n 1500 kinderen en 10tallen auteurs en uitgevers. De eer ging naar het boek Klem van Mel Wallis de Vries: van harte proficiat!

No Deal was ook 1 van de 5 genominteerde boeken en daar was ik heel blij om. Jammer genoeg niet gewonnen dus, maar ik wil toch iedereen die op mijn boek gestemd heeft, heel hartelijk bedanken. Ik hoop dat je het boek met veel plezier & spanning gelezen hebt ... dat moet haast wel als je er ook op hebt gestemd ;-)

Kijk gauw bij de foto's voor een impressie van de dag!


No Deal is 1 van de 5 nominaties voor de Jonge Jury Prijs 2014!

Nadat mijn boek No Deal al op de kernlijst van de Jonge Jury 2014 voorkwam, is nu bekend geworden dat No Deal 1 van de 5 genomineerde boeken voor de Jonge Jury 2014 is geworden. Een fantastische verrassing natuurlijk!!!!
Ik wil hierbij alvast iedereen die haar of zijn stem op No Deal heeft uitgebracht enorm bedanken voor de moeite en de steun!
Op 16 april 2014 wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt, en dat vind ik natuurlijk reuze spannend ... stel je toch eens voor dat ...


Blog op de Facebook-pagina van de Jonge Jury

Op de Facebook-pagina besteedt de Jonge Jury veel aandacht aan de Jonge Jury Prijs 2014. Er verschijnen o.a. blogs van verschillende schrijvers/schrijfsters, en gelukkig ook van mij eentje. Als je hem wilt lezen, moet je naar https://www.facebook.com/notes/jonge-jury/elle-van-den-boogaart-blogt-ik-had-het-mooi-fout/703291709684098 gaan.


<< Vorige pagina 6-10 uit 45 Volgende pagina >>