skip to content

Welkom

Jonge Jury

Lieve allemaal. Ik begin even brutaal met een mooi nieuwtje: nadat mijn boek No Deal al op de kernlijst van de Jonge Jury 2014 voorkwam, is nu bekend geworden dat No Deal 1 van de 5 genomineerde boeken voor de Jonge Jury 2014 is geworden. Een fantastische verrassing natuurlijk!!!!

Ik wil hierbij alvast iedereen die haar of zijn stem op No Deal heeft uitgebracht enorm bedanken voor de moeite en de steun!
Op 16 april 2014 wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt, en dat vind ik natuurlijk reuze spannend ... stel je toch eens voor dat ...
 

Elle van den Bogaart

Goed, dan nu de normale info...
Ik ben Elle van den Bogaart en ik heet je van harte welkom op mijn website! Ik vind het erg leuk om jeugdboeken te schrijven, en heb er inmiddels 8 op mijn naam staan.

Op 6 oktober j.l. was de presentatie van mijn nieuwste boek No Deal (een bloedspannend boek over een jongen die gedwongen wordt drugs te smokkelen van Suriname naar Nederland) bij de Boekenberg in Eindhoven.
Een flink aantal jongeren had het eerste hoofdstuk al gelezen, en 2 van hen durfden het aan om daaruit een stuk voor te lezen voor het publiek. Ik geloof dat ze het wel spannend vonden, zowel het boek als het voorlezen ;-), maar keileuk dat jullie dat wilden doen en dat jullie er allemaal waren!
Als je wat meer over No Deal te weten wilt komen, kun je hier kijken.

Via Boeken kun je meer info zien over mijn boeken. Het zijn spannende, levensechte verhalen voor jongeren van ong. 12 tot 18 jaar.

Waar ik heel blij mee en ook wel een beetje trots op ben, is dat ik in 2005 de debutantenprijs heb gewonnen van De Jonge Jury voor De Gele Scooter, en dat mijn vorige boek Prooi tot de 5 genomineerden behoorde van de Jonge Jury prijs van 2008! Helaas was het niet de winnaar, maar het was wel een hartstikke leuke dag; kijk maar eens bij de foto's!

Kijk of klik verder natuurlijk rustig even rond op de site als je nog wat meer informatie over mijn boeken en/of over mijzelf wilt. Bij Nieuws vind je laatste nieuwtjes, bij Vragen zie je wat het meest gevraagd wordt maar je kunt ook zelf iets in het Gastenboek schrijven als je nog wat meer wilt weten (mij een mailtje sturen mag natuurlijk ook).

Veel plezier!
Elle