skip to content

Welkom

Elle van den Bogaart

Ik ben Elle van den Bogaart en ik heet je van harte welkom op mijn website! Ik vind het erg leuk om jeugdboeken te schrijven, en heb er inmiddels 8 op mijn naam staan en in maart 2015 verschijnt mijn nieuwe boek Lijfstraf.

Het is mijn 1e boek dat bij Uitgeverij Holland verschijnt, en daar ben ik heel blij mee. Het zal op vrijdag 10 april (aanvang 16.00u) gepresenteerd worden bij de Boekenberg in Eindhoven (adres: Kleine Berg 48, 5611 JV Eindhoven). Je bent van harte welkom dan bij de Boekenberg. En als je komt, is het fijn als je dat even laat weten via een mailtje naar info@uitgeverijholland.nl of info@boekenberg.nl.

Lijfstraf - Elle van den BogaartLijfstraf gaat over Bowie, Fleur en Rem die bij elkaar in de klas zitten op de middelbare school. Fleur heeft ooit wat met Rem gehad, maar is nu beste vrienden met Bowie. Rem vindt dat bijna onverdraaglijk want hij haat Bowie en als het even kan, schildert hij Bowie af als homo. En eigenlijk twijfelt Bowie zelf ook wel aan zijn geaardheid, maar tegelijkertijd voelt hij zich ook erg prettig bij Fleur.
Als je wat meer over Lijfstraf te weten wilt komen, kun je hier kijken.

Via Boeken kun je meer info zien over mijn boeken. Het zijn spannende, levensechte verhalen voor jongeren van ong. 12 tot 18 jaar.

Waar ik heel blij mee en ook wel een beetje trots op ben, is dat ik in 2005 de debutantenprijs heb gewonnen van De Jonge Jury voor De Gele Scooter, en dat diverse boeken genomineerd zijn voor de jaarlijkse Jonge Jury Prijs (o.a. No Deal nog in 2014)! Helaas heb ik die prijs nog niet in ontvangst mogen nemen, maar ik blijf het proberen, want het betekent toch dat veel van jullie het mooie en spannende boeken vinden.

Kijk of klik verder natuurlijk rustig even rond op de site als je nog wat meer informatie over mijn boeken en/of over mijzelf wilt. Bij Nieuws vind je laatste nieuwtjes, bij Vragen zie je wat het meest gevraagd wordt maar je kunt ook zelf iets in het Gastenboek schrijven als je nog wat meer wilt weten (mij een mailtje sturen mag natuurlijk ook).

Veel plezier!
Elle