skip to content

Welkom

Elle van den Bogaart

Ik ben Elle van den Bogaart en ik heet je van harte welkom op mijn website! Ik vind het erg leuk om jeugdboeken te schrijven, en heb er inmiddels 8 op mijn naam staan.

No Deal - Elle van den BogaartMijn laatste boek heet No Deal (een bloedspannend boek over een jongen die gedwongen wordt drugs te smokkelen van Suriname naar Nederland).
Als je wat meer over No Deal te weten wilt komen, kun je hier kijken.

Via Boeken kun je meer info zien over mijn boeken. Het zijn spannende, levensechte verhalen voor jongeren van ong. 12 tot 18 jaar.

Waar ik heel blij mee en ook wel een beetje trots op ben, is dat ik in 2005 de debutantenprijs heb gewonnen van De Jonge Jury voor De Gele Scooter, en dat diverse boeken genomineerd zijn voor de jaarlijkse Jonge Jury Prijs (o.a. No Deal dit jaar nog)! Helaas heb ik die prijs nog niet in ontvangst mogen nemen, maar ik blijf het proberen, want het betekent toch dat veel van jullie het mooie en spannende boeken vinden. Ik wil in ieder geval iedereen bedanken die op mij gestemd heeft, en  bij de foto's kun je impressies zien van wat er op zo'n dag van de Jonge Jury zoal gebeurt!

Kijk of klik verder natuurlijk rustig even rond op de site als je nog wat meer informatie over mijn boeken en/of over mijzelf wilt. Bij Nieuws vind je laatste nieuwtjes, bij Vragen zie je wat het meest gevraagd wordt maar je kunt ook zelf iets in het Gastenboek schrijven als je nog wat meer wilt weten (mij een mailtje sturen mag natuurlijk ook).

Veel plezier!
Elle